WPEX verzorgt in 2024 geaccrediteerde nascholingen (webinars) voor bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en medisch adviseurs lees meer

WPEX verzorgt in 2024 geaccrediteerde nascholingen (webinars) voor bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en medisch adviseurs lees meer

Testimonials

 

Anderen over ons

De expertises worden snel uitgevoerd en de bevindingen worden in een heldere, goed leesbare rapportage weergegeven. De psychiaters van WPEX zijn in staat om snel een vertrouwensrelatie met de cliënt op te bouwen. Niet zelden voelt de cliënt zich voor het eerst echt goed gehoord en krijgt een diagnose en behandeladvies waarmee hij verder kan.

Elianne van Veelen

Zelfstandig bedrijfsarts - adviseur en trainer

Mijn ervaring met WPEX is zeer positief. De door mij aangevraagde expertise is vlot uitgevoerd en er was zowel vooraf als naderhand ruime gelegenheid tot overleg. Wat ook erg prettig was in dit geval, was dat WPEX bereid was naar een voor mij en de cliënt in kwestie handige locatie te komen. Ook de verslaglegging was helder, volledig en toch beknopt genoeg om goed leesbaar te blijven. Er werd duidelijk antwoord gegeven op de door mij gestelde vragen.

Van een collega heb ik terug gehoord dat zij ervaring heeft met de korte expertise gericht op belastbaarheid en dat ook deze een goed antwoord gaf of de vragen.

Naast de expertise ervaring heb ik Jan Willem Peterse meerdere malen gezien en gehoord in presentaties, waarvan de eerste op mijn verzoek. Hierin heeft hij onder andere op heldere wijze verwoord welke belangrijke wijzigingen ons te wachten staan met de komst van de DSM-5.

Kortom ik ben zeer enthousiast over het contact met WPEX en de geleverde service

Chantal Benschop

Verzekeringsarts, UWV

Neem contact op voor meer informatie

088 255 06 30 medischsecretariaat@wpex.nl Direct online aanmelden