WPEX verzorgt in 2024 geaccrediteerde nascholingen (webinars) voor bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en medisch adviseurs lees meer

WPEX verzorgt in 2024 geaccrediteerde nascholingen (webinars) voor bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en medisch adviseurs lees meer

Over WPEX

 

In 2000 startten Karl Wettstein en Jan Willem Peterse het bedrijf WPEX (Wettstein & Peterse Expertise).

Zij signaleerden dat er een groeiende vraag was naar specialistische onderzoek op gebied van psychische problematiek.

Sindsdien heeft WPEX haar dienstverlening flink uitgebreid. Landelijk verrichten wij een breed palet aan psychiatrische en neuropsychologische onderzoeken voor onze opdrachtgevers. Afhankelijk van de vraagstelling bieden we desgewenst compacte, gerichte rapportages zoals het POA. Ook heeft WPEX veel ervaring met diagnostiek van middelenmisbruik.

Door onze vakinhoudelijke kennis te koppelen aan een goed ontwikkelde visie op psychiatrische dienstverlening kan WPEX producten aanbieden die goed aansluiten bij de behoeften van onze opdrachtgevers.

WPEX werkt vanuit de filosofie dat gedegen specialistisch onderzoek de basis vormt voor adequate besluitvorming, begeleiding of behandeling. 

Het daadwerkelijk doorgronden van de problematiek en zo het verschil maken voor onze opdrachtgevers, dat is wat ons drijft!

WPEX levert expertise aan:

Neem contact op voor meer informatie

088 255 06 30 medischsecretariaat@wpex.nl Direct online aanmelden