WPEX verzorgt in 2023 geaccrediteerde nascholingen (webinars) voor bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en medisch adviseurs lees meer

WPEX verzorgt in 2023 geaccrediteerde nascholingen (webinars) voor bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en medisch adviseurs lees meer

Vacature psychiater

 

Dienstverband 16 tot 40 uur of ZZP

 voor Psychiaters die hun vrijheid waarderen

 

Wij zoeken

WPEX is op zoek naar freelance psychiaters / psychiaters i.o. Uitbreiding naar vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden.

 

U heeft:

Ervaring met verrichten van expertises / diagnostiek of wilt deze opbouwen

 

U bent:

Flexibel

Sterk in schriftelijke communicatie

Lidmaatschap NVMSR is een pré, geen voorwaarde.

 

Wij bieden

Een uniek concept met maximaal werkcomfort en vrijheid. U verricht voor WPEX 3 tot 5 uur per dag psychiatrisch onderzoeken in het kader van expertises, de meer uitgebreide onderzoeken worden verricht in samenwerking met een GZ-psycholoog. Afhankelijk van het aantal onderzoeken is er tussendoor tijd voor het uitwerken van eerdere onderzoeken. Zo bent u per werkdag 4 tot 5 uur op een locatie voor bovenbeschreven werkzaamheden. Het opstellen en superviseren van de rapportages na het expertise onderzoek kunt u (desgewenst) in uw eigen omgeving verrichten. In tijd die u zelf kiest.

Een efficiënte administratieve ondersteuning en kwalitatief excellente supervisie- en intervisiemogelijkheden maken uw werkzaamheden uiterst plezierig. En u bent niet alleen; we hebben een groot team psychiaters, GZ-psychologen, klinisch neuropsychologen en verpleegkundig specialisten die allen enthousiast meewerken aan onze innovatieve diensten.

Op deze manier combineert u bij WPEX inhoudelijke uitdaging met een grote mate van flexibiliteit en vrijheid.

Wij verzorgen een kwalitatief hoogstaand intervisietraject en bieden een honorering ruim boven markttarief.

 

Bent u geïnteresseerd?

Belt u met Jan Willem Peterse, psychiater en directeur WPEX, via 088-2550630 of mailt u naar janwillempeterse@wpex.nl

Neem contact op voor meer informatie

088 255 06 30 medischsecretariaat@wpex.nl Direct online aanmelden