Corona: update 14 oktober 2020 over dienstverlening WPEX lees meer
Terug

Psychiatrische Expertise AOV

Een psychiatrische expertise is een uitgebreid psychiatrisch onderzoek waarbij vaak een brede vraagstelling beantwoord wordt door de psychiater: welke psychiatrische diagnose wordt gesteld, wat is  de context van de problematiek, zijn er beperkingen, zijn er behandelmogelijkheden? De eventuele aanwezigheid en onderbouwing van beperkingen staan binnen de vraagstelling centraal.

Door wie wordt de Psychiatrische Expertise AOV uitgevoerd?

Onze keurend psychiaters zijn zeer ervaren. WPEX levert kwalitatief hoogstaande rapportages in heldere taal, die u als opdrachtgever de optimale informatie bieden voor verdere besluitvorming. 

Wanneer is een psychiatrische expertise AOV zinvol?

Als u belang heeft binnen zeer korte termijn helderheid te krijgen over mogelijke psychische problematiek bij een cliënt. Als er sprake is van complexe problematiek in AOV context. Als een goede inschatting van mogelijke beperking benodigd is.

Voor welke opdrachtgever is de psychiatrische expertise mogelijk interessant?

Verzekeringsartsen, (arbeids-)juristen, medisch adviseurs, etc.

Aanvragen psychiatrische expertise AOV

U kunt een WPEX-product aanvragen door middel van ons online aanmeldformulier of door contact op te nemen met WPEX via email (info@wpex.nl) of telefoon (088 2550630). We bespreken graag uw eventuele vragen en bijzonderheden.

Tarief

Op aanvraag

Wachttijden

Wij hanteren voor psychiatrische expertises AOV geen wachttijden

Locaties

Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venray, Zwolle, additionele locaties in overleg

ik wil een onderzoek aanvragen