Persoonlijkheidsonderzoek

Met dit onderzoek worden persoonlijkheidskenmerken, copingstijlen en eventuele persoonlijkheidsstoornissen in kaart gebracht. Heeft cliënt of de omgeving last van bepaald gedrag, dat telkens terugkeert en tot onbegrip, conflicten en mogelijk verzuim leidt? Mogelijk is sprake van persoonlijkheidsproblematiek. 

Wanneer is een Persoonlijkheidsonderzoek zinvol?

Met een gedegen onderzoek naar de persoonlijkheid wordt vaak veel duidelijk: is er een structureel probleem, verklaart dit de gemelde problemen in werk- en privé situaties en kan dit de reden zijn voor het verzuim? Wat is de meest aangewezen behandeling en welke adviezen zijn te geven in de omgang met cliënt? Een goed persoonlijkheidsonderzoek geeft antwoord op deze vragen. 

Voor welke opdrachtgever is het Persoonlijkheidsonderzoek mogelijk interessant?

Bedrijfsartsen, verzekeringsartsen, (arbeids-)juristen, medisch adviseurs, etc.

Aanvragen Persoonlijkheidsonderzoek

U kunt een WPEX-product aanvragen door middel van ons online aanmeldformulier of door contact op te nemen met WPEX via email (info@wpex.nl) of telefoon (088 2550630). We bespreken graag uw eventuele vragen en bijzonderheden.

Tarief
Wachttijden

Wij hanteren voor een Persoonlijkheidsonderzoek geen wachttijden

Locaties

Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venray, Zwolle, additionele locaties in overleg

ik wil een cliënt aanmelden