Corona: update 14 oktober 2020 over dienstverlening WPEX lees meer
Terug

Persoonlijkheidsonderzoek

Heeft cliënt of de omgeving last van bepaald gedrag, dat steeds terugkeert en tot onbegrip, conflicten en mogelijk verzuim leidt? Doet dit probleem zich door de jaren heen vaker voor, in verschillende situaties en leidt het tot significante problemen? Mogelijk is dan sprake van persoonlijkheidsproblematiek. Met een persoonlijkheidsonderzoek worden persoonlijkheidskenmerken, copingstijlen en eventuele persoonlijkheidsstoornissen in kaart gebracht. 

Wanneer is een Persoonlijkheidsonderzoek zinvol?

Met een gedegen onderzoek naar de persoonlijkheid wordt vaak veel duidelijk: is er een structureel probleem, verklaart dit de gemelde problemen in werk- en privé situaties en kan dit de reden zijn voor het verzuim? Wat is de meest aangewezen behandeling en welke op re-integratie gerichte adviezen zijn te geven in de omgang met cliënt? Een goed persoonlijkheidsonderzoek geeft antwoord op deze vragen.

Voor welke opdrachtgever is het Persoonlijkheidsonderzoek mogelijk interessant?

Bedrijfsartsen, verzekeringsartsen, (arbeids-)juristen, medisch adviseurs, rechtbanken, HR functionarissen

Aanvragen Persoonlijkheidsonderzoek

U kunt een WPEX-product aanvragen door middel van ons online aanmeldformulier of door contact op te nemen met WPEX via email (info@wpex.nl) of telefoon (088 2550630). We bespreken graag uw eventuele vragen en bijzonderheden.

Tarief
Wachttijden

Wij hanteren voor een Persoonlijkheidsonderzoek geen wachttijden

Locaties

Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venray, Zwolle, additionele locaties in overleg

ik wil een cliënt aanmelden