Corona: update 14 oktober 2020 over dienstverlening WPEX lees meer
Terug

Gecombineerd onderzoek psychiater-verzekeringsarts in kader van Rechtsbijstand

Bij een gecombineerd onderzoek psychiater-verzekeringsarts wordt de cliënt door een psychiater en een verzekeringsarts gezamenlijk onderzocht. Het onderzoek wordt op maat ingericht en is gericht op het beantwoorden van de vraagstelling: welke diagnose wordt gesteld en welke beperkingen worden geobjectiveerd? Hoe was de belastbaarheid op datum in geding, en was de cliënt geschikt voor de toen geduide functies?  

De vastgestelde beperkingen worden vertaald naar een Functionele Mogelijkhedenlijst (FML). Op indicatie worden ook bijkomende somatische beperkingen meegenomen. De rapportage en beantwoording van de vraagstelling voldoen aan de eisen die de Rechtspraak hieraan stelt.   

Wanneer is een Gecombineerd onderzoek psychiater-verzekeringsarts zinvol?

  • als een objectief en degelijk onderbouwd oordeel over de medische beperkingen nodig is evenals een vertaling naar een FML die voldoet aan de UWV-richtlijnen.  
Tarief

Op aanvraag

Wachttijden

Wij hanteren voor een dit type onderzoek geen wachttijden

Locaties

Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venray, Zwolle, additionele locaties in overleg

Aanvragen Gecombineerd onderzoek psychiater-verzekeringsarts

U kunt dit onderzoek aanvragen door contact met ons op te nemen via email (info@wpex.nl) of telefoon (088 2550630). Ook kunt u gebruik maken van het online aanvraagformulier op onze website. U kunt met uw inhoudelijke vragen ook terecht bij ons hoofd afdeling verzekeringsgeneeskunde, mw. K. Rammeloo, tel. 06-34110630