Belastbaarheidsonderzoek

Het belastbaarheidsonderzoek biedt een betrouwbaar inzicht in de mogelijkheden en beperkingen van de werknemer in relatie tot werk, beschreven in FML terminologie. Het onderzoek wordt op maat ingericht; de binnen het onderzoek uitgevoerde testen zijn volledig gericht op het beantwoorden van uw vraagstelling.

Objectief inzicht in mogelijkheden van werknemer

In een belastbaarheidsonderzoek staat de psychische belastbaarheid,

de verhouding tussen draagkracht en draaglast, centraal. Het onderzoek geeft objectief en betrouwbaar antwoord op de vraag hoe de mogelijkheden en beperkingen van de werknemer zich verhouden tot arbeid.

Er worden adviezen gegeven over de mogelijkheden tot het vergroten van de psychische belastbaarheid. Dit levert concrete aanknopingspunten voor een re-integratietraject en/of het aanpassen van de functie.

Wanneer is een Belastbaarheidsonderzoek zinvol?

In geval van psychisch verzuim, suboptimaal presteren, vragen over geschiktheid voor bepaalde functies of mogelijkheden voor terugkeer naar eigen werk, is een belastbaarheidsonderzoek geïndiceerd. 

Voor welke opdrachtgever is het belastbaarheidsonderzoek mogelijk interessant?

Bedrijfsartsen, verzekeringsartsen, re-integratiespecialisten

Aanvragen belastbaarheidsonderzoek

U kunt een WPEX-product aanvragen door middel van ons online aanmeldformulier of door contact op te nemen met WPEX via email (info@wpex.nl) of telefoon (088 2550630). We bespreken graag uw eventuele vragen en bijzonderheden.

Tarief

Op aanvraag

Wachttijden

Wij hanteren voor het belastbaarheidsonderzoek geen wachttijden

Locaties

Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venray, Zwolle, additionele locaties in overleg

Ik wil een cliënt aanmelden