WPEX verzorgt in 2023 geaccrediteerde nascholingen (webinars) voor bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en medisch adviseurs lees meer

WPEX verzorgt in 2023 geaccrediteerde nascholingen (webinars) voor bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en medisch adviseurs lees meer

Vacature Verzekeringsarts

 

Dienstverband 16 tot 40 uur of ZZP

Ben jij verzekeringsarts en wil je graag de ideale combinatie tussen werk en privé, én blijven groeien in ontwikkeling?
Wil je onafhankelijk onderzoek doen, in het kader van re-integratie vraagstukken, maar ook ten behoeve van beoordeling van de belastbaarheid in de context van private arbeidsongeschiktheidsverzekeringen? Heb jij ervaring in het zelfstandig uitvoeren van spreekuur-onderzoek, en sta je open voor verdieping en verbreding van je vakkennis?
Vind je het interessant om samen te werken en te overleggen met andere disciplines?
Een baan als verzekeringsarts bij WPEX past dan bij jou! Je wordt uitstekend ingewerkt en begeleid, administratief ondersteund en kunt bouwen op een team van collega’s met veel ervaring op gebied van expertises.

Dedimo

WPEX maakt onderdeel uit van Dedimo, een portfolio van vijf zorginitiatieven binnen de geestelijke gezondheidszorg en psychisch verzuim. De onder Dedimo vallende initiatieven zijn ADHDcentraal, Intune, SoberCare, QS Gezondheidsmanagement en WPEX. WPEX is één van de leading expertise buro’s in Nederland op gebied van expertise onderzoeken en rapportages.

Wat doet WPEX?

WPEX verzorgt al ruim 20 jaar psychiatrische, neuropsychologische, neurologische en verzekeringsgeneeskundige expertise onderzoeken. De medisch specialisten verzorgen vaak in samenwerking met de verzekeringsarts gecombineerde onderzoeken, waarbij zij gezamenlijk cliënt onderzoeken en komen tot één consistente rapportage. WPEX is een landelijke organisatie en heeft een keur aan opdrachtgevers; bedrijfsartsen, verzekeringsartsen, medisch adviseurs, rechtbanken en advocaten maken veel gebruik van onze diensten.

Wat ga jij doen?

Als verzekeringsarts participeer je in de multidisciplinaire combinatieonderzoeken en voer je ook zelfstandig onderzoek uit. Je komt tot een oordeel van de belastbaarheid op basis van je eigen of gezamenlijk onderzoek. Gezamenlijk onderzoek vindt plaats samen met de GZ-psycholoog, klinisch neuropsycholoog, psychiater, neuroloog en/of longarts. Vervolgens leg je dit vast in goed leesbare, zorgvuldige medische rapportages, conform rapportageprotocol,waarbij je ook bevindingen uit ander onderzoek betrekt. Er wordt goede supervisie geboden op de rapportages en er is ook een intervisie structuur aanwezig.

Wat zoekt WPEX?

WPEX is op zoek naar een verzekeringsarts die met zijn/haar beoordeling en advies wil bijdragen aan vergroting van belastbaarheid, herstelbevordering en re-integratie.
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die in het bezit is van de volgende kwaliteiten: – je bent een snelle denker, een makkelijke schrijver en overtuigend adviseur.

  • je hebt affiniteit met multidisciplinair onderzoek en bent een teamplayer.
  • je bent goed in staat je overwegingen, leidend tot een onderbouwd oordeel, helder en inzichtelijk te formuleren.
  • Je hebt ervaring in het zelfstandig uitvoeren van spreekuur onderzoek.
  • Je bent ambitieus en enthousiast
  • Je hebt goede kennis van interpretatie en opstellen van de FML.

Ervaring met bezwaar- en beroep is een pré, evenals kennis van de private AOV, maar geen vereiste.

Wat biedt WPEX?

Een vast contract of een goed uurtarief als ZZP’er;
Een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met aantrekkelijk fiscale voordelen;
We bieden een prettige, niet te hoge werkbelasting waarbij je als verzekeringsarts altijd alle ruimte en tijd hebt de rapportages zorgvuldig uit te werken;
Er is de mogelijkheid om veel vanuit huis te werken. Zo kun je het werk optimaal afstemmen met jouw privésituatie;
Een reiskostenvergoeding en/of een 1e klas OV kaart;
Het salaris is concurrerend, waarbij we bovendien een bonusregeling bieden*;
Er worden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een goed pensioen geboden

*De bonusregeling houdt in dat indien je een extra onderzoek verricht boven het afgesproken gemiddeld aantal onderzoeken, een vast bedrag als bonus wordt uitgekeerd bovenop het salaris. Het uitvoeren van extra onderzoeken is geen verplichting maar een mogelijkheid.

Voor meer info over de functie en/of procedure kun je contact opnemen met Brenda Bootsma en Mirjam van Golen via: recruitment@dedimo.nl

Kijk ook eens bij de andere ondernemingen: https://dedimo.nl/

Brenda Bootsma ✉ brendabootsma@dedimo.nl+31 6 52 47 24 67
Mirjam van Golen ✉ mirjamvangolen@dedimo.nl+31 6 30 6 23 8 71

Of mail je cv en wij nemen contact met je op!

 

Neem contact op voor meer informatie

088 255 06 30 medischsecretariaat@wpex.nl Direct online aanmelden