WPEX verzorgt in 2023 geaccrediteerde nascholingen (webinars) voor bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en medisch adviseurs lees meer

WPEX verzorgt in 2023 geaccrediteerde nascholingen (webinars) voor bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en medisch adviseurs lees meer

Vacature psychiater combinatie WPEX – ADHDcentraal

 

Dienstverband 16 tot 40 uur of ZZP

Voor Psychiaters die hun vrijheid waarderen

 

Zeer goede diagnostiek: daarmee onderscheiden WPEX en ADHDcentraal zich al jarenlang met succes in de markt. Psychiatrische diagnostiek vraagt om talent en ervaring: patronen herkennen, goed en helder formuleren, een scherp klinisch oog. Gezien de sterke groei van WPEX en behandelcentrum ADHDcentraal, zijn we op zoek naar nieuwe collega psychiaters die deze combinatie wel zien zitten.

Wij zoeken

WPEX en ADHDcentraal zijn op zoek naar psychiaters die hun diagnostische vaardigheden verder willen verdiepen. En daarbij de flexibiliteit wensen om werk en privé optimaal te kunnen combineren. ZZP of dienstverband (16-40 uur).

Wij bieden

Een uniek concept met maximaal werkcomfort en vrijheid. Je werkt 4 uur per dag als diagnosticus in het kader van de unieke 1-dags diagnostiek die het team van ADHDcentraal biedt. Daarnaast verricht je voor WPEX 1 tot 2 uur per dag psychiatrisch onderzoeken in het kader van expertises. Zo ben je per werkdag 5 tot 6 uur op een locatie voor bovenbeschreven werkzaamheden. Het opstellen van de rapportages na het expertise onderzoek kan je (desgewenst) in eigen tijd thuis verrichten. De balans ADHDcentraal-WPEX is in overleg te bepalen.

Goede administratieve ondersteuning en excellente supervisie- en intervisiemogelijkheden maken je werkzaamheden uiterst plezierig. En je bent niet alleen; je maakt onderdeel uit van een groot team psychiaters, GZ-psychologen, klinisch neuropsychologen, verzekeringsartsen, neurologen en verpleegkundig specialisten die allen enthousiast meewerken aan onze innovatieve diensten.

Op deze manier combineer je bij WPEX en ADHDcentraal inhoudelijke uitdaging met een grote mate van flexibiliteit en vrijheid. Wij bieden salariëring/vergoeding boven markttarief en hebben een landelijke dienstverlening.

Ben je geïnteresseerd?

Bel met Jan Willem Peterse, psychiater en directeur WPEX, op 088-2550630 of

mail naar janwillempeterse@wpex.nl

 

Neem contact op voor meer informatie

088 255 06 30 medischsecretariaat@wpex.nl Direct online aanmelden