Ben jij een ervaren planner die zin heeft in een nieuwe uitdaging?

WPEX is op zoek naar een ervaren planner die enthousiast, klantvriendelijk, gestructureerd is en analytisch sterk. Ben jij die energieke puzzelaar, die het leuk vindt om aan de slag te gaan met onze complexe planning en ben je een teamspeler die het leuk vindt binnen een jonge organisatie het verschil te kunnen maken? Dan zoeken wij jou!

 

Wie zijn wij?

Excellente diagnostiek. Daarmee onderscheidt WPEX zich al jarenlang met succes in de markt. WPEX is een landelijk expertisebureau gespecialiseerd in het verrichten van psychiatrische, (neuro)psychologische, neurologische en verzekeringsgeneeskundige onderzoeken en rapportages.

 

Wat houdt de functie in?

Als planner ben je medeverantwoordelijk voor de operationele planning binnen het medisch secretariaat en geef je ondersteuning aan de operationele processen. Je bent aanspreekpunt voor de onderzoekers, opdrachtgevers en cliënten. Je bent verantwoordelijk voor een complexe planning van alle afspraken tussen cliënten en onderzoekers. Een onderzoek van WPEX is dikwijls een team-effort, waarbij verschillende medisch specialisten op één dag betrokken zijn. Dit levert soms een uitdagende, maar leuke puzzel op. Met je analytische vaardigheden zorg je voor duidelijkheid en structuur in de week en maandplanning, zodat deze soepel gevuld kan worden met de ontvangen wekelijkse aanvragen. Daarnaast zorg je voor de tijdige afhandeling van operationele processen en bewaak je de tijdslijnen van de verschillende onderzoeken.

 

Wat neem je mee?

Je hebt ervaring met (complexe) planning als secretaresse/administratief medewerker/ planner en vindt het leuk om collega’s proactief te faciliteren en administratief te ondersteunen. Je hebt een administratief/secretariële opleiding afgerond op ten minste HBO of je beschikt over ‘HBO denkniveau’. Je bent representatief, integer, enthousiast, klantvriendelijk, gestructureerd, geduldig en analytisch sterk.

 

Ben je geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze vacature, laat dat ons dan weten via medischsecretariaat@wpex.nl. Richt je mail aan Wienanda van de Kolk, hoofd Backoffice&Planning, onder vermelding van ‘vacature’. Graag ontvangen we je reactie voor 24 maart. Als je vragen hebt en graag even met Wienanda wilt bellen, bel dan met 088-2550630. We verwelkomen je graag in ons team!