WPEX is op zoek naar een secretarieel medewerker die enthousiast, energiek, klantvriendelijk, gestructureerd en analytisch sterk is. 

Ben jij die secretariële duizendpoot, die het leuk vindt om aan de slag te gaan met onze administratieve uitdaging en complexe planning? Ben je een teamspeler die het leuk vindt om binnen een jonge organisatie het verschil te kunnen maken? Dan zoeken wij jou!

Wat houdt de functie in?

Als secretarieel medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de administratieve en operationele processen binnen het medisch secretariaat en voor onze operationele planning. Je bent aanspreekpunt voor de onderzoekers, opdrachtgevers en cliënten. 

Bij onze onderzoeken zijn dikwijls verschillende medisch specialisten op één dag betrokken. Dit levert soms een uitdagende, maar leuke puzzel op. Samen met het planningsteam zorg je voor duidelijkheid en structuur in de week- en maandplanning, zodat deze soepel gevuld kan worden met de ontvangen wekelijkse aanvragen. Daarnaast zorg je voor de tijdige afhandeling van operationele processen en bewaak je de tijdslijnen van de verschillende onderzoeken. 


Wat bieden wij? 

Je maakt onderdeel uit van een gezellig en saamhorig secretariaat, dat bestaat uit een groep met gemengde leeftijden. Daarnaast werk je samen met onze psychiaters, psychologen, verzekeringsartsen, neurologen en psychodiagnostisch werkers, die altijd graag een praatje komen maken op ons hoofdkantoor in Amersfoort. Je zal merendeels in Amersfoort werkzaam zijn en eens in de zoveel tijd zal er een dag in ons (monumentale) pand in het hartje van Utrecht worden gewerkt (aan het Janskerkhof). Deze dag kan goed gecombineerd worden met een gezellige lunch (of borrel na werk) in de stad.
Het is mogelijk, indien gewenst, om een dag vanuit huis te werken. Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden en salariëring conform markt-tarief (inclusief thuiswerk-vergoeding, telefoon-vergoeding, fietsplan, vakantiegeld en leuke uitjes). 


Wat neem je mee?

  • Je hebt ervaring als secretaresse/administratief medewerker en/of planner en vindt het leuk om collega’s proactief te faciliteren en administratief te ondersteunen 
  • Je hebt een administratief/secretariële opleiding afgerond op ten minste MBO. 
  • Je bent representatief, integer, enthousiast, klantvriendelijk, gestructureerd, geduldig en analytisch sterk.

Voor meer info over de functie en/of procedure kun je contact opnemen met Brenda Bootsma of Mirjam van Golen via: recruitment@dedimo.nl
Brenda Bootsma
 brendabootsma@dedimo.nl  +31 6 52 47 24 67
Mirjam van Golen
 mirjamvangolen@dedimo.nl  +31 6 30 6 23 8 71