Voor ondersteuning bij onze medisch specialistische onderzoeken en rapportages zijn wij op zoek naar medisch studenten.

Excellente diagnostiek. Daarmee onderscheidt WPEX zich al jarenlang met succes in de markt. WPEX is een landelijk expertisebureau gespecialiseerd in het verrichten van psychiatrische, (neuro)psychologische, neurologische en verzekeringsgeneeskundige onderzoeken en rapportages. We bieden tevens multidisciplinair onderzoek waarbij client -in dezelfde sessie- gezien wordt door zowel de psychiater als de verzekeringsarts/neuroloog of klinisch neuropsycholoog.

WPEX is op zoek naar medisch studenten die onze artsen (verzekeringsartsen, neurologen, psychiaters) ondersteunen bij uitvoering van hun specialistisch onderzoek en rapportage. Als medisch student help je de arts met het voorbereiden van de medische rapportage (wat geheel flexibel en in eigen tijd, thuis, verricht kan worden), door o.a. de relevante medische informatie in de medische rapportage op te nemen en een samenvatting van het medisch dossier te maken. Daarnaast sta je onze artsen bij tijdens het onderzoek door middel van notuleren, waarna je de definitieve notulen vervolgens in eigen tijd, thuis, kan finetunen. De arts zal je tijdens en na het onderzoek meenemen in de denkwijze, diagnosevorming en het rapporteren, waarmee de functie zeer leerzaam is. Er bestaat ook de mogelijkheid om vanuit huis te notuleren middels een beeldbelverbinding. De werkzaamheden zijn zo optimaal af te stemmen met de studie en de privésituatie.

Wij bieden Een uniek concept met maximaal werkcomfort en vrijheid, goede ondersteuning en praktijkeducatie. Je maakt onderdeel uit van een team psychiaters, verzekeringsartsen, neurologen, GZ-psychologen, klinisch psychologen, klinisch neuropsychologen en psychodiagnostisch werkers, die allen enthousiast meewerken aan onze diensten. Wij bieden een ruime vergoeding. Ben je geïnteresseerd?

Voor meer info over de functie en/of procedure kun je contact opnemen met Brenda Bootsma of Mirjam van Golen via: recruitment@dedimo.nl
Brenda Bootsma brendabootsma@dedimo.nl +31 6 52 47 24 67
Mirjam van Golen mirjamvangolen@dedimo.nl +31 6 30 6 23 8 71